Betrokken

Community Support

​Lidmaatschap scholen

CO-school is een onderwijsconcept dat door een netwerk van VO-scholen wordt vormgegeven en uitgebouwd. Wij willen ervoor zorgen dat leren en ontwikkeling op natuurlijke wijze verbonden zijn met communicatie en media, een stevige verankering hiervan in het curriculum zorgt er voor dat de leerling van nu actief kan participeren en acteren in de mediarijke samenleving van nu; zowel als burger als professional. COscholen ontwerpen samen school-, nationale en internationale projecten die ze per school of gezamenlijk uitvoeren. Leerlingen van COscholen krijgen ook toegang tot de community en gaan met elkaar samenwerken binnen de community.

Neem voor meer informatie en/of een kennismakingspresentatie contact op met Marcel Kesselring. tel: 06 30 29 17 31 (Marcel) of mail: info@COschool.nl

Contact

Vragen over dit reglement of andere organisatorische dan wel inhoudelijke onderwerpen kunnen gericht worden aan: info@coschool.nl

Plaats als eerste een reactie