Marcel Kesselring

• Gevolgd door: 0 personen

Bijdragen van Marcel Kesselring

Resultaten Stand van Webcare 2016 in beeld gebracht

Upstream en de Hogeschool Arnhem Nijmegen presenteren vandaag het laatste 'Stand van Zaken' webcare-onderzoek tijdens het Social Service Congres in Nieuwegein. Dit jaar is specifiek gekeken naar de mate waarin en de manier waarop organisaties zich ‘verdiepen’ in de klant waarmee zij via social media in gesprek zijn.Inzet van WhatsApp, Snapchat en Messenger bij webcare. Ten opzichte van het onderzoek 'Stand van Webcare 2015' is het gebruik van ...

Mijn groepen

SMCAvansToolboxProject: OnderwijsdagenRadio ThorbeckeRegiekamerVakgebied CommunicatieAcademieTablets in de klas
    OrganisatieLerarenkamerProjectenD-DayVerborgen FamilieverledenDEMO HarmonicsProject: Bouw databaseProject: Kruip in de huidMediaprofielProject: School in BeeldCOschool visualsLeren producerenVRIENDEN van COschoolOnderwijsconceptWerken in de community

Compleetheid profiel